MENU

 

Een boudoir reportage hoeft niet enkel van jou alleen te zijn, je kan ook kiezen voor een koppel boudoir. Een momentje voor jullie twee, om jullie liefde voor elkaar te vieren en op beeld te laten vastleggen op een unieke en intieme manier. De perfecte date!

Wil je eens een originele date plannen? Dan is een koppel boudoir shoot misschien wel iets voor jullie!
Tijdens een koppel boudoir reportage gaat de aandacht naar jullie beiden. Intieme blikken, zachte aanrakingen, sensuele poses. De connectie tussen jullie twee vastgelegd op een stijlvolle manier.

Er worden ook tijd genomen om enkele foto’s apart te nemen, een cadeautje voor jezelf 😉

De stijl van de koppel boudoir reportages is hetzelfde als die van de boudoir shoots. Stijlvol, elegant, intiem, subtiel. Ook hier krijg je vooraf styling advies en tips over welke kleding je best kan dragen. Tijdens de reportage geef ik jullie tips en aanwijzingen over welke poses aan te nemen. Het is de bedoeling dat jullie volop kunnen genieten van een ontspannen reportage en niet het gevoel hebben dat er te veel geposeerd moet worden.
De fotoreportage kan doorgaan in mijn studio in Sint-niklaas, maar ook bij jullie thuis of op een andere locatie.

Plan na de shoot nog een heerlijk dinner voor twee en je hebt de perfecte date 😉

Zie je zo een shoot al helemaal zitten? Of ben je benieuwd geworden en wil je graag ook zo een momentje voor jullie beiden inboeken? Stuur dan snel een berichtje via het contactformulier 😉

 

Koppel boudoir in studio

`

 

CLOSE