MENU

Boudoir reportage in Sint-Niklaas

Zoals jullie weten heb ik een groot zwak voor elegantie en vrouwelijkheid. Geen wonder dat vrouwenportretten fotograferen dan ook helemaal mijn ding is!

Toen Miss A de studio binnen wandelde, maakt mijn hart een sprongetje! Wat een elegante verschijning! Geen twijfel mogelijk dat deze boudoir reportage zeer geslaagd zou zijn.

Mijn vermoeden werd alleen maar bevestigd tijdens het fotograferen! En wat het nog beter maakte, naast een prachtige verschijning is Miss A ook nog eens superlieve en intelligente dame. Iemand die straalt vanbinnen en vanbuiten. En dat maakt voor mij iemand alleen maar nog mooier!

Miss A, het was voor mij een plezier je voor de lens te mogen hebben en jou ontmoet te hebben! Bedankt dat ik je foto’s mag delen, zodat ik andere dames die nog een beetje twijfelen, het extra duwtje kan geven dat ze nodig hebben. Want dames, jullie zijn allemaal mooi! Laat niets of niemand jullie iets anders proberen wijsmaken!

Liefs,

C

Boudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-NiklaasBoudoir reportage in Sint-Niklaas

Miss A:

Wouw!!!
Wat gaaf wat zijn ze mooi geworden!
Super bedankt ik vond het een geweldige ervaring!!!
En heel gezellig haha!

Boudoir reportage in Sint-Niklaas

Make-up & Hair: Carina Gyselinck

 

 

CLOSE