MENU

Boudoir fotografie door Carina by Revealed

Boudoir fotografie in de studio, bij je thuis of een andere locatie

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie in slaapkamer

WAT IS BOUDOIR FOTOGRAFIE

Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Een boudoir fotoshoot is even helemaal kiezen voor jezelf. Jezelf in je eigen kracht en sensualiteit laten vastleggen op beeld. Zie het als een verwen momentje voor jezelf, dat je een boost van zelfvertrouwen geeft en waar je beelden aan overhoudt die jou laten zien als de prachtige en sterke vrouw die je bent.

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je partner? Of wil je jezelf eens extra verwennen?  Dan zijn er fotoalbums en fotoprints beschikbaar om de beelden van je fotoshoot in te verwerken.
Alle boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up.

Dit is jouw boost voor je zelfvertrouwen en een unieke ervaring om te beleven.

Revealed boudoir fotografie

Een boudoir reportage bij Revealed kan doorgaan in mijn studio te Sint-Niklaas, bij jou thuis, in een leuke hotelkamer of op andere locatie. Als fotografe vind ik het belangrijk dat je je tijdens de fotoshoot, op je gemak voelt. Vooraf bespreken we je wensen en verwachtingen.
Tijdens de fotosessie geef ik de hele tijd aanwijzingen, en maken we er een ontspannen moment van waarin jij je op en top vrouw mag voelen.

Na jouw boudoir fotoshoot, worden de foto’s zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Uit die selectie kan jij jouw favorieten kiezen. De foto’s zijn een zestal weken na jouw boudoir sessie klaar. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie. Je kan van je fotoshoot achteraf prints, uitvergrotingen, canvassen, albums of een boudoir box met fotokaarten bestellen.

De beelden van je boudoir shoot zijn heel intiem en persoonlijk. En hoewel ik graag die beelden met andere vrouwen deel om hen te laten zien wat ze van een reportage mogen verwachten, worden er enkel foto’s online geplaatst in overleg. Wil jij je beelden delen? Super! Deel je die intieme foto’s liever niet met anderen, ook helemaal oké! Your secret is safe with me 😉

Wil je een sessie boeken bij Revealed boudoir fotografie, stuur me dan een berichtje via het contactformulier op de website. Hou er rekening mee dat de reportage ideaal  2-3 maand plaatsvindt voor je de foto’s nodig hebt (als cadeau). Fotoshoots kunnen plaatsvinden tijdens de week overdag. Liever een zaterdag? Dan boek je best minstens zes maand vooraf.
Een fotosessie neemt ongeveer 2 uur in beslag, dit houdt de visagie en hairstyling in, de styling van de outfits, een kort gesprek over je verwachtingen en de shoot zelf.

OVER DE FOTOGRAAF

Ik ben Carina, fotografe sinds 2008, liefhebber van fotografie en mooie beelden van kindsbeen af. Sinds 2013 fotografeer ik boudoir en vrouwenportretten. Ik hou ervan om vrouwen een boost van zelfvertrouwen te geven door de foto’s die ik van hen maak. Vrouwelijk, elegant, sensueel en subtiel. Maar ook sterk en krachtig.

Er is geen beter gevoel dan de vrouwen die mijn studio buiten wandelen, dat te zien doen met een vernieuwd zelfvertrouwen.

Women empowering women is mijn motto. Vrouwen die elkaar aanmoedigen, toejuichen, steunen en elkaars grootste fan zijn, is het mooiste wat er is!

Maar ook mannen kunnen af en toe wel zo eens een boost of confidence gebruiken, sinds dit jaar kunnen ook mannen terecht voor een boudoir shoot.

Wil je liever als koppel jullie liefde voor elkaar komen vieren met een set intieme beelden van jullie samen? Dan is een koppel boudoir perfect voor jullie!

Ben jij klaar voor jouw boost of confidence? Lees dan snel verder of maak een afspraak via het contactformulier!

 

CARINA, BOUDOIR FOTOGRAAF

I'm a woman, phenomenally, phenomenal woman, that's me.

- Maya Angelou

About Carina
CLOSE