MENU

Boudoir fotografie door Carina by Revealed

Boudoir fotografie in de studio, bij je thuis of een andere locatie

Boudoir fotografie in slaapkamer

BOUDOIR FOTOGRAFIE BRUSSEL

TRUE LOVE STORIES

Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Een boudoir fotoshoot is even helemaal kiezen voor jezelf. Jezelf in je eigen kracht en sensualiteit laten vastleggen op beeld. Zie het als een verwen momentje voor jezelf, dat je een boost van zelfvertrouwen geeft en waar je beelden aan overhoudt die jou laten zien als de prachtige en sterke vrouw die je bent.

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je partner? Of wil je jezelf eens extra verwennen?  Dan zijn er fotoalbums en fotoprints beschikbaar om de beelden van je fotoshoot in te verwerken.
Alle boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up.

Dit is jouw boost voor je zelfvertrouwen en een unieke ervaring om te beleven.

BOUDOIR FOTOGRAAF BRUSSEL

Mijn naam is Carina, en ik ben begonnen als huwelijksfotograaf. Ik heb steeds een passie gehad voor het maken van vrouwenportretten. Zo ben ik begonnen als boudoir fotograaf in Brussel. Ik houd mijn boudoir fotografie graag stijlvol met een romantische toets.

CARINA, BOUDOIR FOTOGRAAF

“ Pretty girls are the happiest … “

- AUDREY HEPBURN

About Carina

FAQS

Wat is boudoir fotografie?

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je echtgenoot, verloofde of vriend? Of wil je jezelf is extra verwennen, en jezelf in de kijker zetten? Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Al mijn boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up.

Dit is jouw kans om jezelf sexy en mooi te vinden, een boost voor je zelfvertrouwen en een unieke ervaring.

Waar gaat de boudoir fotosessie door?

Boudoir fotografie bij Revealed kan doorgaan bij jouw thuis in Brussel of in een mooie hotelkamer. Als fotografe vind ik het belangrijk dat je tijdens onze boudoir fotoshoots, je op je gemak voelt. Ik hou rekening met de dingen die je leuk of minder leuk vindt.
Tijdens de boudoir fotosessie geef ik aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax…

Wanneer krijg ik de boudoir foto's?

Na jouw boudoir fotoshoot in Brussel, selecteren wij de mooiste foto’s. De selectie van deze foto’s, worden één per één bewerkt. Jouw foto’s zijn 4 weken na jouw boudoir sessie klaar. We bezorgen je de boudoir foto’s in hoge resolutie. Indien je dit wenst kan je bij ons terecht voor uitvergrotingen, canvassen en zelfs leuke fotoalbums. Enkel de foto’s waarvoor je toestemming geeft, worden op onze website en blog gebruikt.

Een fotoshoot boeken?

Wil je een boudoir sessie boeken bij Revealed boudoirfotografie, neem je best even contact met ons op via ons contactformulier. Dit doe je best een 2 tot 3 weken op voorhand. De fotosessie’s gaan doorgaans tijdens de dag door, omdat ik graag gebruik maak van natuurlijk licht voor mijn boudoir fotografie.
Hou er rekening mee dat een fotosessie al gauw 2 tot 3 uur kan duren, dit is inclusief de visagie.

Boudoir / favorites

Boudoir / Syl

Boudoir / Steph

Boudoir / S

Maternity Boudoir / K

Maternity Boudoir / C

Intimate Sessions / S

Couples boudoir

Boudoir / E

CONTACTEER ME

Wil je meer te weten komen over hoe ik te werk ga als boudoir fotograaf? Of wil je graag een boudoir fotoshoot boeken in Brussel of ergens anders? Stuur me dan een mailtje via dit contactformulier!

CLOSE