MENU

Boudoir fotografie door Carina by Revealed

Boudoir fotografie in de studio, bij je thuis of een andere locatie

Boudoir fotografie in slaapkamer

BOUDOIR FOTOGRAFIE in ANTWERPEN

TRUE LOVE STORIES

Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Een boudoir fotoshoot is even helemaal kiezen voor jezelf. Jezelf in je eigen kracht en sensualiteit laten vastleggen op beeld. Zie het als een verwen momentje voor jezelf, dat je een boost van zelfvertrouwen geeft en waar je beelden aan overhoudt die jou laten zien als de prachtige en sterke vrouw die je bent.

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je partner? Of wil je jezelf eens extra verwennen?  Dan zijn er fotoalbums en fotoprints beschikbaar om de beelden van je fotoshoot in te verwerken.
Alle boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up, en kunnen door gaan in mijn studio nabij Antwerpen, bij jou thuis of een andere leuke locatie.

Dit is jouw boost voor je zelfvertrouwen en een unieke ervaring om te beleven.

BOUDOIR FOTOGRAAF ANTWERPEN

Mijn naam is Carina,  in 2008 gestart als portret en huwelijksfotograaf. Daarin kwam mijn passie naar boven voor het maken van vrouwenportretten. Dat gaf in 2013 de start als boudoir fotografe in Antwerpen en de rest van België en Nederland.

Bij mij kan je terecht voor stijlvolle boudoirfoto’s.  Beschikbaar voor boudoir foto’s van vrouwen, een koppel boudoir samen met je partner of voor male boudoir.

Meer info en boekingen via het contactformulier.

CARINA, BOUDOIR FOTOGRAAF

“ Happy girls are the prettiest … “

- AUDREY HEPBURN

Boudoir fotoshoot zwangerschap

FAQS

Wat is boudoir fotografie?

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je echtgenoot, verloofde of vriend? Of wil je jezelf eens verwennen, en in de kijker zetten? Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Al mijn boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up.

Dit is jouw kans om jezelf sexy en mooi te voelen, een boost van zelfvertrouwen te krijgen en een unieke ervaring op te doen.

Waar is de boudoir sessie?

Boudoir fotografie bij Revealed kan doorgaan bij jou thuis, in mijn studio of in een mooie hotelkamer regio Antwerpen. Als fotografe vind ik het belangrijk dat je je tijdens de boudoir fotoshoot op je gemak voelt. Samen zetten we je beste features in de verf.
Tijdens de gehele fotosessie geef ik aanwijzingen voor poses en gezichtsuitdrukkingen. Geen ongemakkelijk gedoe, maar wel een uurtje vol fun met een set sexy beelden van jezelf als resultaat.

Wanneer zijn de foto's klaar?

Na jouw boudoir fotoshoot duurt het ongeveer een zestal weken tot de foto’s klaar zijn. De foto’s van jouw boudoir sessie worden zorgvuldig geselecteerd en bewerkt.  Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie op een gepersonaliseerde galerij. Bij Revealed kan je ook terecht voor uitvergrotingen, canvassen en fotoalbums. Alles om van jouw boudoir shoot een ware belevenis te maken. Enkel de foto’s waarvoor je toestemming geeft, worden in overleg op mijn website, socials en blog gebruikt.

Hoe boek ik bij Revealed?

Wil je een boudoir sessie boeken bij Revealed boudoir fotografie in Antwerpen, in de studio of op een andere locatie, kan je het contactformulier invullen op de website. Een reportage gaat ideaal door 3 maand voor je de foto’s nodig hebt. Aangezien ik met natuurlijk licht werk gaan de fotosessies door overdag tijdens de week.
Een boudoir fotosessie duurt ongeveer twee uur, dit is inclusief make-up, kledingadvies en hairstyling.

CLOSE