MENU
Intieme boudoir fotosessie
Boudoir fotoshoot met danspaal
Boudoir fotograaf
Boudoir fotoshoot op bed
Boudoir fotoshoot Antwerpen
Koppel boudoir in studio
Boudoir fotoshoot in slaapkamer
Sexy fotoshoot Antwerpen

Boudoir fotografie door Carina by Revealed

Boudoir fotografie in de studio, bij je thuis of een andere locatie

Boudoir fotografie Antwerpen

BOUDOIR FOTOGRAAF ANTWERPEN

Mijn naam is Carina, en ik ben begonnen als huwelijksfotograaf. Ik heb steeds een passie gehad voor het maken van vrouwenportretten. Zo ben ik begonnen als boudoir fotograaf in Antwerpen. Ik houd mijn boudoir fotografie graag stijlvol, met een romantische toets.

CARINA, BOUDOIR FOTOGRAAF

“ Pretty girls are the happiest … “

- AUDREY HEPBURN

Boudoir fotografie Gent

FAQS

Wat is boudoir fotografie?

Ben je op zoek naar hét perfecte cadeau voor je echtgenoot, verloofde of vriend? Of wil je jezelf is extra verwennen, en jezelf in de kijker zetten? Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoreportage in lingerie. Al mijn boudoir fotosessies zijn steeds inclusief hair-styling en professionele make-up.

Dit is jouw kans om jezelf sexy en mooi te vinden, een boost voor je zelfvertrouwen en een unieke ervaring.

Waar is de boudoir sessie?

Boudoir fotografie bij Revealed kan doorgaan bij jouw thuis in Antwerpen of in een mooie hotelkamer. Als fotografe vind ik het belangrijk dat je tijdens onze boudoir fotoshoots, je op je gemak voelt. Ik hou rekening met de dingen die je leuk of minder leuk vindt.
Tijdens de boudoir fotosessie geef ik aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax…

Wanneer zijn de foto's klaar?

Na jouw boudoir fotoshoot in Antwerpen, selecteren wij de mooiste foto’s. De selectie van deze foto’s, worden één per één bewerkt. Jouw foto’s zijn 4 weken na jouw boudoir sessie klaar. We bezorgen je de boudoir foto’s in hoge resolutie. Indien je dit wenst kan je bij ons terecht voor uitvergrotingen, canvassen en zelfs leuke fotoalbums. Enkel de foto’s waarvoor je toestemming geeft, worden op onze website en blog gebruikt.

Hoe boek ik bij Revealed?

Wil je een boudoir sessie boeken bij Revealed boudoirfotografie in Antwerpen, neem je best even contact met ons op via ons contactformulier. Dit doe je best een 2 tot 3 weken op voorhand. De fotosessie’s gaan doorgaans tijdens de dag door, omdat ik graag gebruik maak van natuurlijk licht voor mijn boudoir fotografie.
Hou er rekening mee dat een fotosessie al gauw 2 tot 3 uur kan duren, dit is inclusief de visagie.

CLOSE