MENU

Boudoir fotografie door Carina by Revealed

Boudoir fotografie in de studio, bij je thuis of een andere locatie

BOUDOIR FOTOGRAAF

Zoek je naar het perfecte cadeau voor je partner, verloofde of gewoon voor jezelf? Boudoir fotografie is een stijlvolle fotoshoot in lingerie. Alle boudoir fotosessies zijn inclusief hairstyling en professionele make-up.
Een boudoir shoot is een ware boost voor je zelfvertrouwen, een moment om jezelf mooi en sexy te vinden. Een boudoir fotoshoot door een professionele boudoir fotograaf is een unieke ervaring.

Een boudoir fotoshoot kan doorgaan bij jou thuis, in de studio te Sint-niklaas of in een hotelkamer of andere locatie, steeds in overleg. Als boudoir fotografe bij Revealed, vind ik het belangrijk dat je je tijdens de boudoir fotoshoot op je gemak voelt. Tijdens de fotosessie geef ik je als ervaren boudoir fotograaf aanwijzingen voor poses en gezichtsuitdrukkingen.

CARINA, BOUDOIR FOTOGRAAF

“ Pretty girls are the happiest … “

- AUDREY HEPBURN

FAQS

Krijg ik alle foto's van mijn boudoir fotograaf?

Na jouw boudoir fotoshoot duurt het ongeveer een zestal weken tot de foto’s klaar zijn. De foto’s van jouw boudoir sessie worden zorgvuldig geselecteerd en bewerkt.  Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie op een gepersonaliseerde galerij. Als fotograaf doe ik alles om van jouw boudoir shoot een ware belevenis te maken.

Worden mijn boudoir foto's op de website gebruikt?

Enkel de foto’s waarvoor je toestemming geeft, worden in overleg op mijn website, socials en blog gebruikt.

Kan ik bij je terecht voor albums?

Bij Revealed kan je ook terecht voor uitvergrotingen, canvassen en fotoalbums. Deze kan je bekijken op de dag van de boudoir reportage.

Wat breng ik mee naar mijn boudoir sessie?

Enkele lingerie setjes. Juwelen, een vest, een bodysuit. Schoenen met hoge hakken. Een oversized hemd van je partner.

Voor de shoot ontvang je een link met outfit inspiratie.

Wie is mijn

boudoir fotograaf?

Boudoir fotograaf Carina is begonnen als huwelijksfotograaf. Ze heeft steeds een passie gehad voor het maken van vrouwenportretten, en is zo begonnen als boudoir fotograaf. Ze houdt haar boudoir fotografie graag stijlvol met een romantische toets.

Een boudoir sessie boeken bij Revealed boudoir fotografie? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier. Meestal duurt het 2 tot 3 weken voor we een afspraak kunnen inplannen. Omdat boudoir fotograaf Carina graag gebruik maakt van natuurlijk licht, gaan de fotoshoots doorgaans tijdens de dag door.

Hou er rekening mee dat een fotoshoot al gauw 2 tot 3 uur kan duren, dit is inclusief de visagie.

CLOSE